Епизод 5 – Водоустойчиви и удароустойчиви мобилни устройства

By | 18/10/2013

Темата на 5 епизод на Testvano.com са различни водоустойчиви и удароустойчиви мобилни устройства за съхранение на данни като мобилни двърди дискове и фаш памети, а защо не дори и мобилен телефон. Можете да видите как нашите тестове на мобилните устройства, които тестваме леееееко надхвърлят обявените от производителя спецификации за устойчивост на неблагоприятни условия. А дали след тестовете има оцелели продукти и дали тези допълнителни защити са подвеждащ маркетинг или наистина може да помогнат за спасяването на ценните ви данни и мобилни устройства ще разберете като изгледате епизода. А ето и списък с тестваните от нас продукти в Епизод 5:

Мобилни дискове:
– 1TB ADATA HD710 USB 3.0 мобилен диск
– 500GB Silicon Power Aromor A30 USB 3.0 мобилен диск

USB флаш памети:
– 16GB Corsair Voyager USB 2.0 флашка
– 16GB Silicon Power Unique 530 USB 2.0 флашка

Други:
– Lifeproof защитен калъф за iPhone 4/4S

Допълнитено ще публикуваме и резултатите от скоростта на достъп за дисковете и флаш паметите, както и смарт диагностиката след пълна проверка на мобилните дискове след като приключихме с тяхното чупене… така де тестване.

One thought on “Епизод 5 – Водоустойчиви и удароустойчиви мобилни устройства

  1. изгодни пожарогасители

    Каквито и защитени калъфи да дават и да се слагат, то не виждам полза от тях ако да речем попаднат в морето.Може би ако всичко е покрито със специален силикон, който да препазва самият телефон да речем, тогава всичко ще се запаи, но ако при удара този силикон се повреди, отново полза няма.Като цяло вечни неща няма и е редно да го приемем искаме или не.Определено ми хареса вашата статия и ви пожелавам голям късмет.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *